Sublime directory Surf the web anonymous Pagerank Monitor


smf forums

taurian
Thu 4 September 2008, 09:13 am GMT +0200
I have recently installed an smf forum into my website shadesofgrey.com.au . Instalation no problem .setting forum up no problem...linking my website to it no issue.lol
Now here is the problem I have spents hours looking through css sheets and various hopefully related folders..looking for away to link the forum back to my website index page..
to no avail...Im new to this forum thing but enjoy webdesign and various other activities..Could anyone offer me any advice on how to perform this operation with out killing my forum over and over again as i have gotten pretty good at that with my own help..:) umm also easy to understand would help...lol

Regards William Grey

olaf
Thu 4 September 2008, 11:01 am GMT +0200
just edit the template files (header/footer)

taurian
Thu 4 September 2008, 02:30 pm GMT +0200
Thanks for that dont know where the footer header are hiding.However thanx for putting me on the right path

olaf
Thu 4 September 2008, 02:56 pm GMT +0200
Thanks for that dont know where the footer header are hiding.However thanx for putting me on the right path

check in your websites root:
/Themes/your_theme/index.template.php


inside that file locate the function template_main_below() or template_main_above

you are free to change the HTML in those functions, if this code scares you, you need to learn ;D

taurian
Fri 5 September 2008, 02:32 am GMT +0200
Ok have searched themes default..i thought id show u the code mucked up the paste hopefully this has removed it

taurian
Fri 5 September 2008, 02:44 am GMT +0200
Im really sorry about the stuff up with paste above i didnt intend all the code to be posted just the the part i need to edit
    <label for="header_logo_url">Logo image URL:</label>
               <input type="text" name="options[header_logo_url]" id="header_logo_url" value="http://www.shadesofgrey.com.au//Images/Banners/banner_v2.jpg " size="40" />
I copied this from the page source code..but i can not locate it in themes default as u suggested..am I looking in the wrong place I have opened and read everything in themes .

Thanks again William Grey

olaf
Fri 5 September 2008, 07:17 am GMT +0200
which SMF version are you running?

taurian
Fri 5 September 2008, 10:01 am GMT +0200
Forum version: SMF 1.1.4
Current SMF version: SMF 1.1.5
Regards William

olaf
Fri 5 September 2008, 10:21 am GMT +0200
Forum version: SMF 1.1.4
Current SMF version: SMF 1.1.5
 Regards William

then check my answer above (reply #3)

Archive for SMF v1.00 by N.P. Valid XHTML 1.0 Transitional